csalók

Magyarországon egyre többen igyekeznek pénzhez jutni, valódi befektetett munka nélkül, mások hiszékenységét, tájékozatlanságát, elkeseredettségét kihasználva. Eddig még nem találtunk olyan szervezetet, akihez fordulni lehetne, ha ilyen esetet leleplezünk. Így egyetlen fegyverünk lehet, a nyilvánosság. Minél több emberhez jusson el, minél több történet!

2012. február 22., szerda

Mire ne fizessünk!

Kb két éve jelentkeztem egy állásra a profession.hu oldalán, mire jött is válasz a hirdető cégtől név szerint a Telecomextől, hogy ha befizetek x összeget, akkor regisztrálnak a távmunka rendszerükbe. Értesítettem erről a profession.hu szerkesztőségét, akik azonnal szerződést bontottak a céggel, és eltávolították az oldalukról a nevezett cég hirdetését.
Sajna azonban a levelek továbbra is érkeztek tőlük, többszöri feljelentéssel való fenyegetőzésem után sikerült lekoptatni őket. Eltelt kb más fél év, újra naponta bombáznak a vackaikkal. :-(


Távmunka

Jelentkezési határidő: 2012. február 29.

Tisztelt Jelentkező Munkatársunk!
Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Távmunka.NET On-line munkaszervezési rendszerbe a regisztrációs határidő 2012. február 29-re módosult. Jelentkezése esetén ennek megfelelően kérjük hogy a http://tavmunka.netinternetes web oldalon található regisztrációs adatlapot kitölteni, valamint a regisztrációt hitelesíteni szíveskedjék.
A Fontana Credit Takarékszövetkezeti Akció keretében, 3 hónapos próbaidő felhasználásval regisztrálhat Magyarország első és egyetlen 8 éve működő On-line távmunka rendszerébe! A próbaidőt követően fél éves, 1, vagy 2 éves szerződéses időszakban dolgozhat a rendszerben.
Regisztrációs díj: 3.790,-Ft  Bankszámla szám: 57400262-11122568 (PayPal)
Látogasson el web oldalunkra, ahol munkatársaink az On-line ügyfélszolgálaton illetve telefonon készséggel állnak rendelkezésére!

Új munkafolyamat indult: Hirdetésfeladás On-line. Munkadíj 50-65 Ft/db között. A munkavégzés feltétele: hirdetés feladási gyakorlat. A munka a regisztráció hitelesítését követően azonnal végezhető.
A rendszerben elvégezhető további munkafeladatok: On-line adatrögzítés, gépelés * Kiadványok, újságok postai átvétele és tovább postázása előfizetők részére * Fizetős SMS-ek fogadása * On-line fordítás (német, angol) - amennyiben rendelkezik nyelvtudással * On-line internetes nyilvántartás, a céggel kapcsolatos adminisztráció vezetése * Borítékolás, postai szelvények nyomtatása * Tájékoztatás ügyfelek részére telefonon vagy email-ban * E-mail címek rögzítése, stb...

Feltételek: Szélessávú internet hozzáférés * alapfokú internet és számítástechnikai felhasználói szintű alapismeretek (böngésző használata, email, stb.)

Elvárások: Önálló, akár otthonról dolgozó felelős, de rugalmas munkavégzési képesség * probléma megoldó képesség, kreativitás * folyamatos kapcsolattartás a központi irodával interneten, telefonon keresztül

Munkadíjak: Jutalékok és a bérezés teljesítény arányosan átlagban havonta 30-180.000 Ft között.
Azonnali munkadíj kifizetés! A munkadíjak kifizetése naponta több alkalommal, akár hétvégén is megtörténik a PayPal és AlertPay rendszereken keresztül!

Amennyiben beleegyezik, rendszerünk a továbbiakban is küld értesítést a munkafelvételről, új munkafolyamatokról. Feliratkozik a hírlevél rendszerre? Feliratkozom(http://lite.ladybird.hu/public/agreed/hash/fbc0dcedcff8177e4ff6fa40a2bfa27bf57ae66067cbd1adb84fe78f08a707f0)
Nem szeretnék feliratkozni(http://lite.ladybird.hu/public/disagreed/hash/fbc0dcedcff8177e4ff6fa40a2bfa27bf57ae66067cbd1adb84fe78f08a707f0)
Leiratkozás a hírlevél rendszerről

Úgy döntöttem, most jött el az ideje, hogy továbbítom a levelüket az apehnak...

2 megjegyzés:

  1. Kedves Latiza!

    Ön vajon miért nem végezte el az Önre bízott feladatot, amelyek között nagyon egyszerű munkák is vannak, mely munkákat bizonyíthatóan azóta már sokan elvégeztek? Miért nem rakta ki a munkadíj kifizetések linkjét, mely bejegyzések igazolják azt, hogy fizet a cég?

    VálaszTörlés
  2. Egyébként örülünk, hogy jelentkezett az, aki 2011 februárjában befeketített minket a Profession.hu oldalon. Nem tudtuk mire vélni, hogy miért vettek le minket egyik napról a másikra:)

    VálaszTörlés